Kandizovaný cukor hnedý na drievku
Kód: 488
Luxusná varianta hnedého kandysového cukru na paličke v tvare diamantu. Hnedý kandysový cukor má jemno karamelovú chuť. Tento cukor je možné použiť na sladenie čajov, kávy, drinkov atď.
Neplaťte poštovné! Pridajte 40,00 € a máte ho zadarmo.
Pomôžte ostatným pri výbere:
Najpredávanejšie príslušenstvo k tomuto tovaru
Hľadáte inšpiráciu? Ostatní kúpili napríklad aj toto:
Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
MOTIVAČNÝ KOENZÝM Q10 - ovocný čaj
Vedeli ste, že bola v 70. rokoch minulého storočia udelená Nobelova cena za výskum koenzýmu Q10? Jeho blahodárne účinky na celý náš organizmus sú neuveriteľné - prospieva nášmu srdcu, mozgu, pôsobí zázračne v boji proti starnutiu a je tiež silným antioxidantom. A keď sa jeho sila doplní o starostlivo vybrané kúsky jabĺk, tekvice, jahôd, malín a sušenej citrónovej trávy, vznikne nápoj, ktorý nielen posilňuje naše zdravie, ale tiež výborne chutí.
Viac detailov tovaru
Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
ASSAM TGFOP1 SECOND FLUSH MONIPUR - čierny čaj
Tomuto Assamu dávame päť hviezdičiek vo všetkých kategóriách! Miestni ho pijú veľmi silný a skutočne sladký. Pridávajú do neho mlieko, v Himalájach ho potom šperkujú kardamónom a ďalším korením. Nalievajú ho do malých šálok, podávajú k nemu sladké pečivo. V Indii je pitie čaju stredobodom dňa, chvíľou na rozhovory aj uzatváranie obchodov. Nechajte sa inšpirovať!
Viac detailov tovaru
Ste firma? Neprehliadnite firemné podmienky.
MASALA CHAI - čierny čaj
Indický čaj pre zahriatie oceníte pri očakávaní jari alebo za dlhých jesenných popoludní. Jeho špeciálne zloženie dokáže rozprúdiť krv, prehriať celé telo, povzbudiť imunitu a zahnať baktérie a vírusy. Je plný voňavého korenia, vďaka ktorému má veľmi netuctovú vôňu a ešte originálnejšiu chuť. Pravý Masala Chai môžete podľa ájurvédského receptu ochutiť mliekom, medom alebo trstinovým cukrom.
Viac detailov tovaru